Harry Kane, bývalý nejlepší střelec Tottenhamu Hotspur, nyní hraje za Bayern Mnichov v Bundeslize a opět se stal hlavním útočníkem Bayernu Mnichov. Když zmiňujeme Kanea, nemyslíme jen na jeho četné zlaté kopačky z Premier League, evropské zlaté kopačky a bundesligové zlaté kopačky. Nespočet Zlatých bot je nejlepším důkazem jeho skvělých schopností.

Takový výborný superútočník však šampionát několikrát vynechal. Kane kdysi oblékal Levné Dětský fotbalový dres Tottenham Hotspur a 12 let pilně pracoval pro Tottenham, ale přesto mistrovský titul nevyhrál. Ve svém prvním roce v Bundeslize oblékl červenobílý Levné Dětský fotbalový dres FC Bayern Mnichov, vyhrál Zlatou kopačku Bundesligy i Zlatou kopačku Evropy, přesto nezískal mistrovskou trofej v Bundeslize ani Lize mistrů. Když oblékl dres anglického národního týmu, dvakrát reprezentoval anglický národní tým v Evropském poháru a dvakrát dovedl Anglii do finále Evropského poháru, ale přesto prohrál s Itálií a Španělskem a dvakrát chyběl na evropském poháru. „Prokletí bez šampionátu“ vždy obklopovalo Kanea, což ho přimělo honit se za šampionátem, ale znovu a znovu mistrovství chyběl.

Tento superútočník anglického národního týmu stále nevěří na osud ani zlo. V nedávném druhém kole skupinové fáze Ligy národů UEFA se Kane v dresu anglického národního týmu znovu postavil na bojiště Ligy národů UEFA, aby čelil výzvě Finska. Dvakrát v zápase skóroval a vyřadil Finsko 2:0. Zaznamenal své 100. vystoupení za Anglii a 68. gól za Anglii. Tento 31letý superútočník je v nejlepších letech. Fanoušci se těší, až Kane předvede svou vlastní mistrovskou trofej.