Na rozlehlém fotbalovém poli je hráč, který zasvětil své mládí tomuto posvátnému Levné Dětský fotbalový dres, stojí na fotbalovém bojišti, které miloval, a překonával všechny překážky. Tento hráč je Koke v červenobílém Levné Dětský fotbalový dres Atlético Madrid. Jeho 15letá kariéra v Atléticu Madrid z něj vyrostla z mladého hráče na lídra týmu a skutečného kapitána.

Kokeho fotbalová cesta začala v Atléticu Madrid, kde si oblékl červenobílou košili, vstoupil na hřiště a tvrdě pracoval pro tým. Za 15 let byl nejen hráčem, ale i symbolem Atlética Madrid. Stal se kapitánem týmu a převzal odpovědnost za vedení. Pod jeho vedením byl tým Atlética Madrid na bojišti La Ligy neporazitelný a vytvářel jeden slavný okamžik za druhým. Corkův vliv se neomezoval jen na hřiště, doprovázel také mnoho fanoušků, když vyrostli z dětí na dospělé. Jeho hrdinský vzhled a láska k fotbalu umožňují fanouškům najít svou vlastní vášeň v každé hře. Cork je nejen vůdcem týmu, ale také hrdinou v srdcích fanoušků.

Před dvěma dny Cork právě oslavil 32. narozeniny. Čas možná změnil jeho vzhled, ale nezmění to jeho hluboké srdce, které vždy miluje fotbal. Viděli jsme tvrdou práci, obětavost a lásku, které tvoří skutečného fotbalového hrdinu. Přál bych si, aby Cork i nadále přispíval k fotbalu a nadále přinášel smích a vzrušení fanouškům. Všechno nejlepší, Corku!