Brzy poté, co Real Madrid oficiálně oznámil připojení francouzské superstar Mbappeho, Barcelona konečně udělala krok. Aby Barcelona mohla bojovat s Realem Madrid, musí naverbovat čerstvou krev, která proti němu dokáže bojovat. Na cestě Evropského poháru 2024 v Německu letos v létě si Barcelona oblíbila Nica Williamse a Daniho Olma, kteří mají tichou spolupráci s Yamalem.

Nico Williams pochází z Athletic Bilbao v La Lize. Ve stejné lize je nepravděpodobné, že by Athletic Bilbao pustil Williams do Barcelony. Olmo je jiný. Své mládežnické tréninkové období od roku 2007 do roku 2014 strávil v tréninkovém kempu La Masia. Má hlubokou náklonnost k Barceloně. V roce 2014 opustil tréninkový kemp La Masia. Vstoupil do chorvatského klubu Dinamo Záhřeb. Pomohl týmu vyhrát mnoho chorvatských titulů první ligy. V roce 2020 Lipsko utratilo 29 milionů eur za podpis Olma. Olmo vstoupil do Bundesligy a oblékl si tento hrdý dres Lipska a pomohl Lipsku vyhrát Německý pohár a Německý superpohár. Olmo, který je sám o sobě silný, oblékl jasně červený Levné Dětský fotbalový dres Španělsko ME 2024 a letos v létě pomohl španělskému národnímu týmu vstřelit 3 góly a 2 asistence v německém evropském poháru a nakonec pomohl Španělsku vyhrát Evropský pohár 2024.

Barcelona si oblíbila silnou sílu Olma a nakonec po jednání s Lipskem dosáhla dohody. Barcelona utratila 60 milionů eur za podpis tohoto nadějného mladého hráče a obě strany podepsaly smlouvu na 6 let. Olmo se chystá obléknout tento červenomodrý Levné Dětský fotbalový dres FC Barcelona a hrát za Barcelonu. Před deseti lety byl Olmo členem barcelonského mládežnického tréninkového kempu. Po deseti letech putování venku se Olmo vrátil do této červenomodré rodiny. Vítejte zpět, Dani Olmo.