Nedávno Real Madrid znovu ukázal heroický styl gigantů v La Lize. V divokém zápase proti Seville doma znovu zazářilo jádro záložníka Realu Madrid Modrič, který vyhrál zápas s dokonalou světovou vlnou a dodal bílé armádě oslnivou slávu vítězství. Modrič v Levné Dětský fotbalový dres Real Madrid je jako láhev starého vína a ukazuje stále více svého času a vybroušených dovedností.

Přestože je mu 38 let, Modricova technická zdatnost a rozhodující role ve hře lidi žasnou. Nádherným gólem opět dokázal, že věk je jen číslo a skutečná síla pochází z vnitřní lásky a neutuchajícího fotbalu. Tričko s číslem 10, symbol Realu Madrid, bylo obdařeno bezpočtem legend. Modrič obléká tento bílý Levné Dětský fotbalový dres patřící Realu Madrid a stává se oporou týmu. Každá hra, kterou hraje, je jako cesta za slávou Realu Madrid a každý dotek s míčem je pro jeho soupeře výzvou. Modričova přítomnost je nejen lídrem týmu, ale také neotřesitelnou pevností, střežící čest Realu Madrid.

Fanoušci chorvatského kapitána milují a těší se, že Modrič bude i nadále překonávat překážky pro budoucnost Realu Madrid a získávat pro tým další vítězství a trofeje. Zda Modrič prodlouží smlouvu s Realem Madrid, může být neznámou záhadou, ale jediné, co je jisté, je, že dokud bude příležitost hrát, Modrič půjde do toho a přispěje týmu. Je nejen legendou na kurtu, ale také chloubou Realu Madrid a nesmrtelnou legendou, která se navždy zapíše do srdcí fanoušků.