Ve světě fotbalu budou každý mezinárodní zápasový den nejlepší hráči v pěti hlavních ligách povoláni národním týmem, obléknou se do Fotbalové dresy Personalizace reprezentujících své země a budou bojovat za slávu země. V letošní bundeslize se objevil černý kůň, a tím je fotbalový tým Bayer Leverkusen z Německa.

Tento válečník z Leverkusenu v hrdém Bayer 04 Leverkusen Fotbalové dresy Personalizace prošel z Bundesligy přes Německý pohár až po Evropskou ligu, aniž by prohrál ve 38 zápasech v řadě, a stal se tak jediným týmem, který v této sezóně zůstal dosud neporažen. Tým s porážkou. Jejich vystoupení bylo nejen poutavé, ale dalo v nich lidem pocítit vášnivou sílu a touhu vítězit. Nyní, v den mezinárodního zápasu v březnu, bude tato skupina válečníků z Leverkusenu reprezentovat své národní týmy a nadále získávat slávu pro svou zemi. Je zde 19 hráčů Leverkusenu, kteří budou reprezentovat 14 národních týmů. V tuto chvíli jsou to vášniví bojovníci hrající za národní tým.

V Bundeslize prokázal Bayer Leverkusen špičkovou kvalitu a týmového ducha a nyní tohoto ducha přenese i na mezinárodní arénu. Bez ohledu na to, jaký dres mají na sobě, půjdou do boje o slávu své země a přinesou svým fanouškům radost z vítězství.