Bílý Levné Dětský fotbalový dres Real Madrid symbolizuje začátek legendy a slavné historie. Tento obří tým z La Ligy je nejen symbolem fotbalu, ale také symbolem ducha, víry v nikdy neslevit z vítězství. Pod tímto bílým dresem se schází mnoho vynikajících fotbalistů, ať už jsou to veteráni nebo nováčci, všichni jsou hrdí na to, že nosí tento bílý Levné Dětský fotbalový dres.

V tak talentovaném klubu jako Real Madrid však není snadné stát se začínajícím hráčem. Do základní sestavy se mohou prosadit jen ti nejlepší hráči. Tento druh soutěže je chloubou Galacticos a Realu Madrid a je to také jeho krutá stránka. V nedávném zápase La Ligy se Real Madrid utkal s Realem Sociedad a příležitost nastoupit dostal velmi očekávaný mladík Guler. Tento mladý hráč, kterého sužují zranění, ukázal svou sílu v dresu Realu Madrid číslo 24. S Carvajalovou asistencí vstřelil klíčový gól, který nakonec pomohl Realu Madrid porazit svého silného soupeře se skóre 1:0. Přestože Gulera sužovala zranění, Real Madrid do něj vždy vkládal velké naděje. Tentokrát naplnil očekávání týmu a prokázal svou cenu vlastní silou. Toto vítězství je nejen důležitým krokem pro Real Madrid, ale také potvrzením a povzbuzením pro Gulera.

Real Madrid v této sezóně porazil v Lize mistrů Manchester City a úspěšně postoupil do semifinále; v La Lize jsou pevně na vrcholu žebříčku a šampionát La Ligy je téměř na dohled. Může Real Madrid jako mistr Ligy mistrů s vyšší poctou znovu vyhrát? Počkejme a uvidíme, pod tímto bílým dresem budeme svědky slavných okamžiků, které patří Realu Madrid.