Po skupinové fázi Evropského poháru se sešlo 16 nejlepších týmů Evropského poháru. Toto je začátek další bitvy o 8 nejlepších. Pro každého reprezentanta je oblékání reprezentačního Levné Dětský fotbalový dres a vstřelení každého gólu za tým obrovským přínosem pro jeho národní tým.

Jako největší událost v Evropě je schopnost dávat góly svému týmu v Evropském poháru nejen výhrou vašeho národního týmu, ale také nejlepším důkazem vašich vynikajících schopností. V právě skončené skupinové fázi vstřelil útočník Mikartadze v dresu Gruzie 3 góly ve třech zápasech skupinové fáze a vedl seznam střelců. Phil Kruger a Musiala, kteří oblékají Levné Dětský fotbalový dres Německo ME 2024, vstřelili za německý národní tým každý po 2 gólech. Jsou zde také Gakpo z Nizozemska, Razvan Marin z Rumunska a Ivan Skrantz ze Slovenska, kteří všichni vstřelili 2 góly za své týmy. Branky těchto superútočníků a mistrů středního pole pomohly jejich národnímu týmu dostat se do osmifinále Evropského poháru. Zaslouží si podporu a lásku každého fanouška.

Skupinová fáze skončila a přichází ještě brutálnější vyřazovací kolo. V napínavějších vyřazovacích kolech budou fanoušci týmů, které postoupily do 16 nejlepších vyřazovacích kol, nadále podporovat své oblíbené týmy a těšit se, že tyto týmy budou i nadále střílet góly svým národním týmům. Zaútočte na nejposvátnější mistrovství Evropy.