Ve světě fotbalu existují dvě superhvězdy, jejichž jména září ve světle mistrovské slávy, jmenovitě Alvarez z Manchesteru City a Benjamin Pavard z Interu Milán. Tito dva hráči jsou nejen pilíři klubu, ale také symboly národního týmu. Jejich cesta ke slávě je dokonalým průsečíkem volby a lásky. Alvarez a Pavard jsou legendy ve fotbalovém světě a jejich fotbalové kariéry jsou plné slávy a slávy. Mají mistrovství světa, mistrovství Ligy mistrů, mistrovství světa klubů, mistrovství Evropy v Superpoháru atd. Tyto pocty nejsou jen kvůli jejich klubům a národním týmům, ale také kvůli jejich vlastní lásce k fotbalu a vynikajícím dovednostem.

Alvarez v Levné Dětský fotbalový dres Manchester City je chloubou a symbolem Manchesteru City. Jako jeden z klíčových členů týmu pomohl Manchesteru City soutěžit ve velkých soutěžích a pomohl Manchesteru City získat řadu ocenění. A Pavard obléká Levné Dětský fotbalový dres Inter Milán. Je duší a podstatou Interu Milán. Jako kmenový hráč Interu Milán přispěl týmu bezpočtem gólů a asistencí. S jeho pomocí vyhrál Inter Milán 20. šampionát Serie A v týmové historii 5 kol před plánovaným termínem v letošní Serii A. Tyto pocty však nejsou jen díky výběru klubu a národního týmu, ale také kvůli Alvarezovi a Pavardova vlastní láska a oddanost fotbalu.

Vztah mezi hráči, kluby a národními týmy je obousměrný. Stejně jako Alvarez a Pavard si vybrali Manchester City a Inter Milán a stejně tak si je vybral klub. Tato obousměrná volba není jen kvůli síle a talentu hráče, ale také kvůli jejich loajalitě a oddanosti klubu a národnímu týmu.