Nová sezóna odstartovala. Pět hlavních lig otevřelo dým války. Po tréninku před sezónou má každý trenér týmu pochopení a uspořádání sestavy svého týmu. Každý hráč touží nosit tento hrdý Levné Dětský fotbalový dres. Začněte dobře pro jeho tým.

La Liga už odstartovala dvě kola. V La Lize přitahovaly velkou pozornost bílý armádní Real Madrid a červenomodrá armáda Barcelona. Real Madrid před začátkem nové sezóny podepsal francouzskou superstar Mbappeho a Mbappe naplnil očekávání. V Levné Dětský fotbalový dres Real Madrid s číslem 9 vstřelil gól v Superpoháru UEFA proti Atalantě. Nakonec pomohl Realu Madrid vyhrát Superpohár UEFA. Mbappeho gól v Superpoháru UEFA však v La Lize nepokračoval. První zápas Realu Madrid proti Realu Mallorca remizoval 1:1. Ve druhém zápase proti Realu Valladolid konečně ukázali tempo gigantů La Ligy a vyhráli Real Valladolid 3:0. Mbappe však v těchto dvou hrách nedosáhl žádných úspěchů.

Mnohá ​​média o Mbappeho cestě do La Ligy pochybují. Vynikající tým se musí spolehnout na tichou spolupráci 11 lidí a strategii trenéra v zákulisí. La Liga stále probíhá, takže se můžeme těšit na to, zda Mbappeho cesta do La Ligy přidá třešničku na dortu pro Real Madrid.