Rok 2023 se blíží a fotbalový svět spustil vlnu separace. Bale, Ibrahimovic, Hazard a Buffon, kteří v Juventusu dosáhli velkých úspěchů, se rozloučili se stadionem v posvátném Levné Dětský fotbalový dres a vstoupili do nové etapy života. Toto rozloučení není jen koncem jejich osobní kariéry, ale také koncem jedné legendy a začátkem nového života.

Bale, velšský křídelník, který vlétl jako vítr pod bílý Levné Dětský fotbalový dres Real Madrid, veškerá jeho hrdinská a velkolepá minulost se zapíše do srdcí fanoušků. Od Southamptonu v Premier League až po Real Madrid v La Lize, Bell byl vždy středem pozornosti soudu. Ibrahimovič je na kurtu divoký lev. Červenočerný Levné Dětský fotbalový dres AC Milán je jeho symbolem a ve fotbalovém světě patří k legendám. Eden Hazard z Chelsea, jeden z nejlepších belgických hráčů, fascinuje lidi svou dovedností a rychlostí. Během svého působení u Blues nejen pomohl týmu vyhrát šampionát Premier League, ale stal se také duší týmu. Buffon, brankářská legenda, strávil v Juventusu dlouhou dobu a vybojoval pro tým nespočet vítězství. Jeho houževnatost a profesionalita se stala vzorem pro mnoho mladých hráčů. Nyní se rozloučili s milovaným fotbalovým bojištěm a vrátili se, aby hráli intimnější roli ve svých rodinách.

2024 se blíží. V novém roce je ve fotbalovém světě stále mnoho vášnivých sportovců, kteří nám předkládají další vzrušující okamžiky. Fandit hrdinům, kteří jsou stále na kurtu, a zároveň popřát těm fotbalovým hvězdám, které se rozloučily s dresy, aby našly nové štěstí a spokojenost v rodinném životě. Loučení není konec, ale začátek nového života. Kéž tito legendární lidé zazáří na své nové cestě ještě oslnivěji.