Jak se mezinárodní zápasový den postupně chýlí ke konci, fotbalisté dočasně svlékají své posvátné reprezentační Fotbalové dresy Personalizace a vracejí se ze svých národních týmů do svých klubů, aby se připravili na nadcházející ligu. Pro Real Madrid však tento moment není dokonalý, protože někteří z hlavních hráčů se zranili v mezinárodních soutěžích a museli se s Levné Dětský fotbalový dres Real Madrid dočasně rozloučit. V této kritické chvíli tým čelí těžké zkoušce, ale houževnatost a síla týmu Real Madrid jsou stále přesvědčivé. Vinicius, Camavinga a další hráči trpěli zraněními a museli vynechat důležité zápasy. Real Madrid však není zklamaný, protože v týmu stále existuje skupina vysoce postavených hráčů, kteří jsou vždy připraveni přispět svou silou týmu.

Zachránci týmu se stali Modrič, Kroos a další týmové páteře. V tuto kritickou chvíli vykročili a bez váhání oblékli bílý dres Realu Madrid. To je nejen zodpovědnost, ale i loajalita k týmu a touha vyhrávat. Tyto páteře byly vždy páteří týmu Real Madrid a postaví se této výzvě bez ohledu na to, kde jsou. Když Viniciuse, Camavingu a další hráče trápila zranění, Modrič, Kroos a další hráči bez váhání převzali zodpovědnost a ukázali své vynikající schopnosti a houževnatost.

Tým Realu Madrid tak ukázal opravdového týmového ducha. Tým tváří v tvář potížím neustoupil z absence klíčových hráčů. Naopak prokázali vynikající bojovou účinnost tím, že se spojili a spolupracovali. To jsou vlastnosti dobrého fotbalového týmu. Když La Liga začíná, fanoušci se těší na lepší výkon týmu Real Madrid, když se střetne s Cádizem. I když jsou zranění překážkou, před tímto sjednoceným týmem je to jen dočasná výzva a nemůže zastavit tým Realu Madrid v postupu k vítězství.