Někteří lidé se narodili jako fotbalový trenér a Simone Inzaghi je jejich typickým představitelem. Inzaghi, který se narodil v Piacenze v Itálii v roce 1976, projevoval mimořádný fotbalový talent již od dětství. Jeho hráčské dny však trávil různými půjčovacími kouzly, nosil mnoho různých Levné Dětský fotbalový dres a zažil mnoho výzev.

V roce 2010 vstoupil Inzaghi do své trenérské kariéry a stal se trenérem mládežnického týmu Lazia. Během 11 let v Laziu dovedl tým k mnoha vítězstvím, včetně italského poháru a dvou italských superpohárů. Během tohoto období Inzaghi nejen prokázal svou vynikající taktickou vizi a vůdčí schopnosti, ale také pro sebe nasbíral bohaté trenérské zkušenosti. V červnu 2021 se Inzaghi rozhodl dát sbohem Laziu, přijal olivovou ratolest z Interu Milán, oblékl modročerný Inter Milán Fotbalové dresy Personalizace a zahájil svou trenérskou kariéru v tomto bohatém týmu. Pod jeho vedením Inter Milán pokračuje ve vítězných chvílích. Díky svému důslednému pracovnímu přístupu a solidním taktickým opatřením stabilizoval sestavu týmu a poskytl hráčům solidní zázemí.

Ve 30. kole Serie A v této sezóně porazil Inter Milán Empoli 2:0 a dosáhl rekordu 24 zápasů bez porážky v Serii A. Zároveň je to také 100. vítězství pro Inzaghi, který trénuje Inter Milán, čímž dosáhl milníku pro mu. Toto vítězství je nejen potvrzením síly týmu, ale také uznáním Inzaghiho osobních trenérských úspěchů. Gratulujeme Interu Milán a trenérovi Simone Inzaghimu! Váš úspěch není jen vaší osobní slávou, ale také slávou profese fotbalového trenéra.