Před začátkem nové sezóny podepsal gigant La Ligy Real Madrid několik hvězd. Francouzská superstar Mbappe v Levné Dětský fotbalový dres Real Madrid číslo 9. Brazilský teenager Enderrick v dresu Realu Madrid číslo 16. Barcelona jako červenomodrá armáda Realu Madrid také naléhavě potřebuje skupinu nových hráčů.

Barcelona, ​​která je plná talentů, má fotbalové superhvězdy jako Lewandowski, Gundogan a Ferran Torres. Jsou oporami Barcelony. V červenomodrých barcelonských Levné Dětský fotbalový dres FC Barcelona. A španělský geniální teenager Yamal, který se objevil v německém evropském poháru 2024, je také členem Barcelony. Nádherný výkon španělského národního týmu v Evropském poháru jako šampiona Evropského poháru přitáhl velkou pozornost mnoha hráčů španělského národního týmu. Yamal z Barcelony, Nico-Nico Williams z Athletic Bilbao a Olmo z lipského týmu prokázali v Evropském poháru vynikající schopnosti. Barcelona si na tyto dva hráče také dává pozor.

Nicméně, Athletic Bilbao a Barcelona jsou oba v La Lize. Je nepravděpodobné, že by Athletic Bilbao pustil Nica Williamse. Ačkoli Lipsko není v La Lize, Olmův vynikající výkon v evropském poháru přiměl Lipsko, aby mu věnovalo více pozornosti. Pokud chce Barcelona získat Olma, možná bude muset zaplatit velký a drahý podpisový poplatek.