Sestava pro čtvrtfinále Ligy mistrů byla zveřejněna a fotbalový svět opět čeká vzrušující hostina. Arsenal se utká s Bayernem, Atlético Madrid s Borussií Dortmund, Real Madrid s Manchesterem City a Paris Saint-Germain s Barcelonou. Těchto osm silných týmů z pěti hlavních lig bude nelítostně soutěžit o poslední čtyři místa.

Nejpoutavější zúčtování je však mezi Manchesterem City a Realem Madrid. Tyto dva týmy byly letos považovány za největší favority na vítězství v Lize mistrů, ale střetly se ve čtvrtfinále, což přimělo lidi k bědování nad vtipem osudu. Díky síle Haalanda, De Bruynea, Grealishe, Fodena, Alvareze a dalších vynikajících hráčů, stejně jako majestátnímu modrému dresu, Manchester City postupuje celou cestu a ukazuje silnou ofenzivní palebnou sílu a týmovou soudržnost. Na druhou stranu Real Madrid prosperoval celou cestu díky své působivé sestavě super válečníků, jako jsou Modric, Bellingham, Vinicius a Rodrigo, a také díky svému jedinečnému a okouzlujícímu bílému dresu, který ukazuje svou vytrvalost a bojovného ducha. Bohaté zkušenosti z Ligy mistrů.

Stále se neví, kdo vyhraje a kdo prohraje, ale toto super zúčtování bude klasickou bitvou ve fotbalové historii. Modrý Levné Dětský fotbalový dres Manchester City a bílý Levné Dětský fotbalový dres Real Madrid se budou na zelené louce doplňovat a interpretovat scény vzrušujících fotbalových legend. Bez ohledu na výsledek je tato hra předurčena k tomu, aby se stala památníkem fotbalové historie, a my počkáme a uvidíme v této super fotbalové hostině, abychom byli svědky toho slavného okamžiku, kdo se jako první dostane do semifinále.