Belgický útočník Lukaku je hráč, který oblékl nespočet Fotbalové dresy Personalizace. Jeho kariéra je plná bitev a o křivdách mezi Chelsea a Interem Milán se mezi fanoušky mluví ještě více. V letním přestupovém období 2023 vzbudil Lukakuův výjimečný výkon v Interu Milán pozornost. Inter Milán chtěl útočníka odkoupit a připravoval se na získání finančních prostředků pro tento účel, ale Lukaku kontaktoval Juventus, aniž by o tom tým informoval, což nakonec vedlo k rozpadu dohody a Inter Milán se musel vzdát pronásledování Lukakua. plán.

Zlom osudu nastal v Romech. Lukaku se připojil k týmu Serie A na hostování v č. 90 Levné Dětský fotbalový dres AS Řím. Tentokrát Lukaku naplnil očekávání romských fanoušků a ukázal úžasné schopnosti a vynikající výkon. V Serii A mnohokrát významně přispěl Římu a stal se pilířem bodování týmu. V 17. kole Serie A Lukaku znovu předvedl svůj mimořádný výkon a pomohl Římu porazit mocnou Neapol 2:0. Lukakuovy góly a asistence umožnily týmu získat cenné tři body a také pozvedly jeho postavení v srdcích fanoušků na vyšší úroveň.

Ještě více vzrušující je, že tiché porozumění mezi Lukakuem a romskými hráči je stále hlubší a hlubší. Jeho spolupráce s týmem byla čím dál tichší a prokázal schopnost spolupracovat se svými spoluhráči v útoku i v obraně. Toto posílení týmové chemie položilo Romům pevný základ, aby v budoucích zápasech usilovali o lepší výsledky. Romští fanoušci čekají a těší se na další skvělé výsledky týmu pod vedením belgického útočníka ve fotbalových dresech.